AllPhi organiseert op regelmatige basis Seminars: avondsessies voor en door developers over technologie. De onderwerpen kaderen binnen of buiten het .NET Framework en er wordt gepraat over nieuwigheden op technologisch vlak, bestaande development tools, programmeerprincipes, frameworks... Deze sessies zijn volledig gratis en een hapje en drankje zijn inbegrepen. Na de presentatie wordt er ruimte voorzien voor Q&A en networking. Schrijf hieronder in voor de volgende Seminar & enjoy a night of dev talk, food and drinks. Tot snel!

Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent)

Volgende Seminars

Er zijn momenteel geen komende Seminars gepland.

Onze vorige Seminars

Blockchain

In deze sessie gaan we u niet leren hoe je met bitcoins moet werken, maar trachten we u de mogelijkheden bij te brengen van wat Blockchain kan betekenen in functie van software development.

Azure & Software Development

Microsoft Azure Platform is een cloud computing-platform van Microsoft en biedt verschillende mogelijkheden. Wil je als bedrijf geen servers in eigen beheer, of wil je snel aan de slag als ontwikkelaar en je geen zorgen maken over infrastructuur, dan biedt Azure de oplossing. SAAS, IAAS, PAAS, wat betekent het en hoe kan u hier gebruik van maken.

DevOps - CI/CD

Xamarin Essentials

Zin om carrière te maken?

OOST-/WEST-VLAANDEREN

Sales Business Developer Oost-/West-Vlaanderen

Commercieel gericht? Klaar voor een uitdaging in een zeer gespecialiseerde markt? Vlotte communicator? Lees dan zeker deze vacature!

SOLLICITEER NU
VLAANDEREN

.NET Developer

Wil jij deel uitmaken van ons team dat zich dagelijks vol enthousiasme en gedrevenheid inzet om AllPhi verder te laten groeien en schitterende resultaten neer te zetten?

SOLLICITEER NU

Méér dan een bedrijf!

We zijn een dynamisch bedrijf dat inzet op een goede relatie met onze werknemers. Collegialiteit, ruimte voor initiatief en persoonlijke groei, betrokkenheid en vooral open communicatie zijn de fundamenten waarmee we als onderneming willen bouwen aan onze toekomst. We zijn als bedrijf onafhankelijk dus varen volledig onze eigen koers. Zo bepalen we onze eigen belangen en kunnen we als bedrijf altijd inspelen op interne behoeften. Ben jij al benieuwd hoe wij dit aanpakken?

Seminars - Xamarin

Lightning Talks - MS Hololens

Programmeerwedstrijd