Hey, Jij daar! Wanna live on planet AllPhi? Misschien word JIJ onze nieuwe bewoner. Want wij zijn op zoek naar een gepassioneerde .NET developer.
Maar nog belangrijker:

Waar JIJ naar op zoek bent:

.NET development, dat is waar jouw passie ligt. Jij voelt je het best thuis in een gedreven team en kijkt uit naar een dagelijkse 'road trip' naar klanten. Living the adventurous life!  Het AllPhi- team, dat is een plek waar je jezelf volledig kan ontplooien. Daarom hou je ervan dat er regelmatig een personal development meeting gehouden wordt, waarin je gecoacht wordt om verder te groeien in je loopbaan. En die groei? Die wordt vanaf het begin duidelijk vastgelegd zodat je perfect weet hoe jouw pad naar succes eruit ziet, alsook de evolutie in je loonpakket.

Je komt graag terecht in een hechte familie waarin veel aandacht is voor de well-being van de medewerkers. Wij gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Work hard, play hard. Een open bedrijfscultuur en verschillende events motiveren je om het beste te geven van jezelf. Daarbij apprecieer je dat er aandacht is voor een goede work-life balance en dat er voorzien wordt in glijdende uren en zelfs occasioneel thuiswerk. Maar zelf wil je natuurlijk ook blijven verder groeien, dus vind je het top dat er interne en externe trainingen worden aangeboden. Een zeer aantrekkelijk loonpakket, inclusief wagen en tankkaart vind je de kers op de taart.

 

Wat jij te bieden hebt:

Veel goesting in de eerste plaats: enthousiasme en een duidelijke overtuiging van de software die ontwikkeld wordt zijn key. VDAB, Intec, Bachelor of Master? doesn't make a difference. Jij voelt je na een eerste ervaring klaar om de AllPhi-familie te vervoegen in een uitdagende speurtocht naar een ongelofelijk sterk product. Zo beheers je onder andere C#, ASP.NET en begin je stilaan door te hebben dat .NET Core de toekomst is. Backend is misschien waar je focus ligt, maar soms flirt je ook met wat Frontend zoals HTML, CSS, React, JavaScript, AngularJS en NodeJS. Dat er soms nood is aan 'going the extra mile' vind je vanzelfsprekend. Jouw openheid en communicatieve ingesteldheid helpen je om samen met het team jullie doelen te bereiken
Some advice: Laat deze opportuniteit niet links liggen.

 

Enkel nog dit:

Lijkt deze vacature je interessant, maar ben je niet zeker of je skillset volstaat?
Geen probleem! We bekijken graag met jou of je in aanmerking zou komen.
Not for now? Dan helpen we je graag verder in je zoektocht naar een andere uitdaging.

 

Aanbod:

Je ontvangt naast een overeengekomen brutoloon, 20 wettelijke verlofdagen aangevuld met 12 ADV-dagen, ook de volgende extralegale voordelen:

  • IP-vergoeding
  • Bedrijfswagen met tankkaart
  • Netto- onkostenvergoeding
  • Maaltijdcheques
  • Ecocheques
  • Groepsverzekering
  • Hospitalisatieverzekering met mogelijkheid tot aansluiting gezinsleden
  • GSM-abonnement
  • Voucher smartphone (elke 3 jaar)
  • Laptop

Claim deze job!

Vul hieronder je gegevens in, zo kunnen wij jou contacteren. Tot snel!

Méér dan een bedrijf!

We zijn een dynamisch bedrijf dat inzet op een goede relatie met onze werknemers. Collegialiteit, ruimte voor initiatief en persoonlijke groei, betrokkenheid en vooral open communicatie zijn de fundamenten waarmee we als onderneming willen bouwen aan onze toekomst. We zijn als bedrijf onafhankelijk dus varen volledig onze eigen koers. Zo bepalen we onze eigen belangen en kunnen we als bedrijf altijd inspelen op interne behoeften. Ben jij al benieuwd hoe wij dit aanpakken?

Lightning Talks - MS Hololens

Seminars - Xamarin

Programmeerwedstrijd